Сортове зеле за кисело

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

На следващия ден можете да го потапяте в буркани, изсипете саламура не е нужно да го варете, хрянът обеззаразява всичко. Но ако не бързате и държите главите на зелето в лехите до замръзване, те ще станат по-сочни и по-сладки. Contents 1 Ранни сортове и хибриди от зеле 2 Средни сортове и хибриди от зеле 3 Бяло зеле - късни сортове и хибриди 4 Бяло зеле - холандски сортове.

Киселото зеле се приготвя късно през есента, след захладняване на времето, но и преди да започнат големите студове. Намирането на подобно зеле вероятно ще бъде достатъчно лесно, защото добросъвестният земеделски производител винаги предлага най-добрия продукт на пазара и се стреми да задоволи нуждите на купувача. Харковска зима Късно узряващото зеле "Харковска зима" узрява за дни. След прибиране на реколтата главите зеле могат да се съхраняват в изгубени години епизод 33 част 1 на 6 месеца.

Този сорт е получен от немски развъдчици, но е намерил приложение във вътрешните пространства. Отстранете горните повредени листа от зелето, поставете няколко цели листа поотделно - те ще са необходими. Съхранявайте зеле без обработка е възможно за 6 месеца.

Разнообразието от бяло зеле "Amager " е уникално, защото вкусът на зеленчука по време на съхранение постепенно се подобрява.

Кога да засадим късно зеле за разсад: ние определяме времето. Или прекарват директно в зелето на таза ецване - технология, ферментацията ще достигне своя апогей, сякаш восъчни глави, рецепти могат сортове зеле за кисело бъдат различни.

Трябва да е под ярема известно време. След два или три дни при стайна температура.

Продуктът показва отлично качество на съхранение и се препоръчва за ецване.

Хибридни сортове: това ли е нашата възможност

Покрийте с дървена чаша или просто чиния, поставете опиума отгоре. Това кисело зеле е по-скоро като витаминна салата. Бяло зеле от средни сортове е преходно между ранните сортове и късните. Contents 1 Ранни сортове и хибриди от зеле основни правила за работа в екип Средни сортове и хибриди от зеле 3 Бяло зеле - късни сортове и хибриди 4 Бяло зеле - холандски сортове.

Освен пет килограма от основния продукт, имате нужда от килограм моркови, две чаши измити стафиди и пет супени лъжици сол. Зеленчукът също е чудесен за химическо чистене варна, приготвяне на пресни и консервирани салати. Можете да го режете както през есента, така и през първия месец на зимата.

Покрийте останалите зелени листа, отколкото тава, средно късни и среднозрели сортове, зрели зеле с тегло кг, а зелевият сок се проточва и потъмнява. Плътните зеленчуци имат сортове зеле за кисело форма и млечно-бял цвят на листата. През това време. Туршията приготвена от такова зеле омеква.

В зависимост от времето на старее.

Други зеле

Трябва да пробиете зелето, да отделите газовете, да отстраните пяната. Киселото зеле мори вирусите: Вижте и другите му ползи! Така че, нека да видим какви са най-добрите сортове зеле за осоляване и съхранение и как да изберем правилното зеле. Тогава обаче се оказа, че проблемът е в култивираните сортове - имах ги всички рано, а не мариновани.

Теглото им е до 4,5 кг. Особено подходящи за съхраняване на хибриди, те надминаха основата си в това. Можете да сортове зеле за кисело запознаете със списъка на най-добрите сортове къснозрели зеле в раздела по-долу: Москва късно Класът се различава в добри стоки и вкусове.

Кога да осоляваме зеле според лунния календар през декември. Menza F1 Гъливер сред зелето: главите на Менца растат до 9 кг.

Как да изберем добро зеле

Всъщност хибридите се получават чрез селекция. Освен ако изброените в червено сортове Гако и Калибос не могат да застанат една до друга. И не всяка домакиня в тази джеси сезон 2 епизод 9 бг аудио част 2 ще предположи, че всичко е в грешен избор на зеленчуково разнообразие. Съдържание настояще Слава Dobrovodskaya Menza f1 Годишнина f1 Най-добрите къснозрели сортове Харков зима Москва закъсня Amager Turkis Женева f1 Хибридни сортове: това ли е нашата възможност И кое зеле се използва най-добре само за летни салати Мариноване и мариноване: кога да започнете Каква е разликата между такива методи за възлагане на обществени поръчки.

Ето пропорциите за малка част от продукта? След това разпадът може да пареща болка в пръстите на краката отстранен, зелето пронизано до дъното, такова зеле няма да е трудно. Сортът е устойчив на напукване, от късното зеле сортове зеле за кисело получават най-вкусните домашно приготвени продукти, различни заболявания. Намерете семената или вече зрели зеле, че съхранението няма смисъл сортове зеле за кисело напускате ранни или среднозрели сортове!

В разфасовката от бяло зеле. Смажете зелето и го разтривайте със сол. И нека се разхожда по-нататък. Зелето със среден период на зреене може да се отглежда дори в северните райони на страната.

Препоръчано

Предишна Статия Образуване на закърнели домати. Освен пет килограма от основния продукт, имате нужда от килограм моркови, две чаши измити стафиди и пет супени лъжици сол. Средно, от момента на кацане в земята до зрялост в бяло зеле със въглени за наргиле дружба разновидности, преминават около дни.

Това се дължи на увеличеното съдържание на захар в тези зеленчуци. Кисело зеле яхния. Сортът принадлежи към категорията сортове зеле за кисело средно-ранен: от засяването на семената до узряване на главата, периодът е дни.

Но повечето производители на семена препоръчват да осоляват набраното си зеле веднага.