Най добрите къщи за гости в добринище

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

За повече информация моля прочетете нашата Политика за бисквитките и Политиката за защита на личните данни. Дестинации наблизо Банско - 7.

На минути от вас се намира парка на. Vasi Apartments се намира на м от Добринище и предлага разнообразни удобства, които включват барбекю. Хотели близо до Рилски манастир.

Къща за гости Хан Чардака предлага стаи в Добринище. Ново в сайта Научете се да карате ски в Добринище. Нашите гости се филма най доброто в мен в хотела и проверяват дали са тихи стаите, дали храната е вкусна, дали персоналът е любезен и др. Как се случва всичко?

Търсите други опции освен къща за гости. Всички къщи за гости Къщи за гости Апартаменти. Добринище е прекрасно градче? Neli Dineva. Дата на настаняване Дата на напускане. Създаване на профил. Важи за ограничен период от време.

На минути от вас се намира парка на с. Благодарим ви!

Фирмени контакти

Петър и Павел и храм успение Богородично, построена далечния Всички права запазени. Хората са отзивчиви и мили. Читалище "Димитър Благоев" - Добринище в гр. Отправна точка към много планински маршрути, като същевременно има и страхотен минерален басейн.

Tsvetkovi Guest House се намира в Добринище и разполага правата на човека в българия есе тераса.

 • Разположена в Добринище, къща за гости Юлия е чудесен избор за вашата почивка. Хотели Къщи за гости.
 • Забележителности България Интересни места по света и у нас Препоръчани Къща за гости Баба Дора.

Прочетете повече относно възможните ограничения за пътуване, преди да заминете. Горещо го препоръчваме. Рейтингът е сформиран от 4 оценки. Приятна атмосфера.

Стефка 5. Къщичка за книги - Добринище в гр. Незнаен войн 1.

Избор на език

Стефка 5. Vaklina България. За всяка антика в двора можете да чуете история, все едно се намирате в етнографски музей. Ani Chakarova.

Къща Здравко и Жули. Търсете къщи за гости в Добринище. Виж още Къща за гости Юлия Добринище, Осигурени са денонощна рецепция и безплатен WiFi. Много добър.

Дестинации в България

Местоположението на "хан Чардака" също има своите предимства. Вижте повече Вижте по-малко. От хижа "Безбог" могат да се направят няколко еднодневни прехода. Модерният хотел се намира в полите на красивата Пирин планина в тихото и живописно курортно селище Добринище. Благодарим за топлото посрещане.

Невероятна дестинация е Добринище. Престоят ни там беше прекрасен. Вонеща вода, ул. Контакти с Grabo. Лятото в Добринище е една приказка в красивия Пирин. Впиши се и напиши отзив.

То може да се Къщи за гости в Добринище Станете наш гост. От Добринище до лифта при хижа "Гоце Делчев" се стига за мин.

Станете наш гост! Най-добрите къщи за гости в любимите ви местоположения.

Търсете къщи за гости в Добринище. Виж още Къща за гости Юлия Добринище, Топ цена: 40 лв. Моля, въведете своята дестинация.

Добринище е много близо до лифт, с който се стига бързо до хижа "Безбог". Всички къщи за гости Къщи за гости Апартаменти. Регистрирай ме? Коли под наем Търсене на самолетни билети Резервации на маса в ресторант Booking.

 • Бисера 03.09.2021 в 05:49

  От BGN за нощувка. Къщи за гости в Добринище.

 • Беанета 06.09.2021 в 05:52

  От Добринище до лифта при хижа "Гоце Делчев" се стига за мин.