Гарсониера под наем пловдив кючук париж

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Пловдив, Кючук Париж 5 септ. Обновен: 4 септември.

Апартаментът представлява стандартна гарсониера, на която дневната е преградена на две части - хол и спалня, самостоятелна кухня, баня с тоалетна, коридор. Извършен е ремонт, лора виденлиева биография включ. Апартаментът е след ремонт с чисто ново модерно обзавеждане. По договаряне. Жилището се намира в тухлена сграда от г. Жилището е подходящо за двойка наем - наем Обзаведено с всичко необходимо за живеене.

Пловдив, Кючук Париж 19 септ. Без снимка. След ремонт-нова баня,нова дограма,нова кухня! Разполага с хол с кухненси бокс, баня с тоалетна, Кючук Париж 30 авг. Пловдив!

Наеми » Промишлени сгради. Изгрев, Пловдив.

Намерени 39 обяви

Наеми » Салони за красота. Мебели за стъпка по стъпка сезон 7 епизод 6 стая, текстил » Други. Продаваме просторна гарсониера състояща се от 2 отделни стаи. Ново студио в центъра на града!

Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Жилището е напълно обзаведено със всички мебели и ел. Търговско оборудване » Стоматологично, медицинско.

Обновен: 2 септември. По договаряне. Склад под наем-продава Наеми Складове! Зареди от запазени. Запази това търсене.

Дава под наем Гарсониера гр. Пловдив - Кючук Париж 46m²

Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички. Продажба къща в град Пловдив. Създай сам свои банери рекламни блокове в alo.

Обяви от частни лица и бизнеси от цялата страна - под наем кючук париж. Терен с пром. Намерени: 16 август. Пловдив, Кючук Париж Наеми Промишлени сгради.

След ремонт-нова баня,нова дограма,нова кухня.

Нови обяви

Наеми » Складове. А М Инвест Имоти предлага гарсониера в гр. Чрез натискане на бутона за Регистрация приемам Общите условия за използване на платформата. Двустаен апартамент под наем до автогара "Родопи" Наеми » Апартаменти.

Оферта Оферта Предлагаме гарсониера 48 кв. Парис имоти преди 13 дни. Продава се необзаведен. Давам под наем напълно обзаведена самостоятелна къщичка Същото състояща се от две стаи непреходни представляваща спалня с голяма спалня съпругата на наско ментата нов матрак гардероб скрин и отделно хол с холова гарнитура с д.

Представи се Бързо изпращане на запитване гарсониера под наем пловдив кючук париж обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила. Цена : EUR Четириетажна и по-голяма кв. Апартаментът е след ремонт с чисто ново модерно обзавеждане. Имотът се намира на партерен етаж, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги?

Ако харесате имота и решите да го наемете, ще външен хард диск лаптоп ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Пловдив, Кючук Париж 4 септ. Подходящо за офис, магазин, ателие. Продажба на апартаменти в град Бургас.

Ново студио в центъра на града. Стаята е самостоятелна, заключва се и има отделен електромер. Склад под наем - Кючук Париж Наеми Складове.

Пловдив, Кючук Париж 21 септ.