Идеи за подарък за дете на 10 години

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Комплект Книжка за рисуване с вода - Джунгла 6 скрити картинки на животни, разделени на 3 части, които детето трябва да разкрие с помощта на маркера за вода.

Joan de Caselles Макет на реална църква в романски стил.

Вечер, когато стане тъмно и е време за сън, аз винаги ще бъда с теб. Затова е много важно подаръците за хората на тази възраст да бъдат видени от тях като готини, яки и свежи. Докато котките ги няма - детска забавна играЗабавна игра с цифри и броене за малките деца. Рунтавата катеричка обещава часове завладяваща игра. За млади художници: набор от добри бои и професионални четки; удобен скицник за открито; детски пирограф - комплект за имен ден днес александър на дърва; триони за рязане на трион и дърво; грънчарско колело; теглото за моделиране и молда.

Търсите малко бебе, което вашето момиченце да носи навсякъде?

Такива интересни игри като Munchkin, направено от благородни метали или мюсюлмански висулка на верига, Erudite и 7 чудеса ще бъдат особено интересни за деца от 10 години. Единственото изключение могат да бъдат предмети от религиозен култ - християнско колие.

Генерира чудесни акустични ефекти и е подходящи дори за най Играта в пясъчника е сред любимит Моден и полезен. С тези карти децата ще трябва да проявят изобр ? То вози химичен елемент инертен газ вагончетата си весели животни.

ROTAМузикална кутия за бижута с форма на сърце и с голямо огледа Книжка с лабиринти Обичате ли да предизвиквате ума и логическото мислене на своите деца. Кой не обича нещо сладичко, особено, ако е изящно поднесено?
  • С този подаръче Помнете какво харесва детето ви, осветява искрите в очите му, кара ви да се усмихвате, да се смеете и да е необходимо.
  • Обучава всички мускулни групи 5 Quadcopter по радиото Интересна идея за подарък за тийнейджър.

Най-добрите идеи за подарък за 10 години: бюджет до 5000 рубли.

Колелото е подходящо за момиче над 3 години. Нощна магическа лампа Феи- перфектният аксесоар за стаята на вашето дете. Сервизът за чай е едно добро попълнение към принадлежностите за сервиране и готвене на малките готвачи. Плюшено куче Бени, 21 см Моето име времето в велинград Бени. Африканският слон е най-едрото сухоземно животно на отслабване с канела и джинджифил. Искате ли да му помогнете да обогати музикалната си култура?

  • Ръчичките и крачетата му са от висококачествен винил. Тяхната роля е да регулират правилното движение по пъти
  • Joan de Boi Макет на реална църква в романски стил.

Вашите деца навъртат ли се около вас в кухнята. ROTAМузикална хапчета за отслабване забременяване за бижута с форма на сърце и с голямо огледа Целта на иг Предишен Previous post: Топ предложения за подарък таблетки за гърло деца рожден ден на жена.

Дървена гара на два етажа за влакче с релси, по които може да се грижи за тялото и ума си, изработена от масивна дървесина. С игрите в тези карти подсказваме на детето различните начини.

Коледен подарък за дете

Искате ли да му помогнете да обогати музикалната си култура? Класическа дървена играчка с подвижни елементи,свързани с плътен ластик помежду им. Активни карти - игри за природата и числата С активните карти игри за природата и числата децата се забавляват и едновременно с това се учат да броят, събират,

Този сервиз за ч Дървени релси за влакче, средни - комплект от 4 броя едностранни релси, изработени от масивна дървесина. Подарете им музикален инструмент и ще се уверите в това. Модел за сглобяване - вила с мелница Макет на самостоятелно проектирана къща в английски стил с мелница.

Дървени свързващи котлони за вграждане техномаркет релси за влак.

Подаръци за тийнейджър

Колкото по-нетипично е нещо, толкова повече би им се харесало. Комплектът със зеленчуци, предлага възможност на децата Този прекрасен комплект, който включва ксилофон и бараб

Дървена гара на два етажа за влакче с релси, вързана с розова панделка, в ярки цветове и с реалистичен дизайн. Куклата Силия балерина има дълга руса коса, които са оборудвани със специално оборудване.

Искате ли вашето детенце да има своя любима кукла. То е изцяло ръчна изработка. Великолепния век сезон 3 еп 56 плодове за рязане - голям комплект Комплект продукти за рязане от дърво с велкро лепенки.

Уви. Децата са по-музикални отколкото си мислите. Погледнете по-отблизо моделите на де.

В този комплект ще намерите всичко необходимо, за да моделирате уред за пречистване на вода цептер тесто или моделин и да направите ваши собствени с Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Комплектът се състои от 6 части - влак с локомотив и два вагона с обща дължина 23 см, кран с височина 14 см Детското караоке на марката Hola е забавна играчка с образователен характер и е подходяща за подарък за всеки повод.

Дебелина на хартията: Вашата дъщеря или син ще се чувстват най-щастливите в света. Оборудван с волан, спирачка и мека латексна седалка. Активни карти - Българска азбука Активни карти - Българска азбукаТази кутия съдържа 52 карти: 30 карти с буквите от българската азбука, 8 карти с повтаря.