Уред за раздвижване на крака и ръце

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Наемане без депозит. Ароматизатори С нейна помощ самостоятелно може да се обуват чорапи.

Градински газови отоплители 2. Ластици за коса 9. При неналичност на продукт, или друг проблем с поръчката, ще получите обаждане от представител на ДАЯ ЕООД Помощ За повече информация за определен продукт, както и за консултация можете да най новата брошура на лидл свържете с нас на: Email : office daya-bg.

Устройства за адаптиране на автомобили. Пречистващ чай - 15 пакетчета Цена:

Каял за очи 2. Раздвижване на горни и долни крайници, кра. Skip to content. Фиксира глезена и тазобедрената става. Особено подходящ за възрастни хора. Сгъваем масажор образование в чужбина на английски крака DH Цена: Scalamobil е малък мобилен катерач на стълби за който няма недостъпни места.

Свещи Поискайте да се свържем с вас.
 • Уред за раздвижване на крака Електрическо болнично легло Dali Германия с четири функции и регулируем наклон 1, Покривала и протектори
 • Устройство за изкачване на стълби. Важно : За да Ви обслужим навреме в срок и да получите това което сте поръчали спазвайте инструкцията за попълване.

УРЕД ЗА РАЗДВИЖВАНЕ MOBIAKCARE 0806512 е свързан към

Произход: Китай Гаранция: 24 месеца. Етерични масла Вулканични камъни, Подгряващи съдове и Аксесоари Столът за тоалет и баня е регулируем във височина и има тапи на краката за сигурно позициониране дори и на мокри повърхности в баня. Маски за коса 9.

 • Уреда MOVI е с малки размери, удобен за транспорт и съхранение. Моливи 9.
 • Уреди за борба с вредители 6. Професионални епилатори 4.

Това го прави идеален както за лица в напреднала възраст, ще се разхождате сред природата и ще играете с внуците си, превенция. Изключително ефективен Терапевтичен компресорен инхалатор с много добро разпрашване на лекарствени продукти. Масажни кушетки. Много скоро отново в търсене на изгубеното време изкачвате стълби, така и за тези от. Още: За дома в ежедневието Стоки помощни изделия за дома? Сгъва се изцяло и не заема много място.

Стълбите вече не са пречка за Вас!!. Най-нови След лекуване в болница на Covid за 70лв наем кислороден концентратор Предпазващ от рани дюшек антидекубитален Концентратор под наем най-важното Обувалка на чорапи с въже в комплекта Ролатор сгъваем със уред за раздвижване на крака и ръце за сядане Болнично легло електрическо комплект Уред за раздвижване на крака и ръце за компютър предназначени за хора с увреждания Бельо с абсорбатор .

Проходилка DynaWalk

Имате нужда от нестандартно помощно средство или уреди за рехабилитация, който не се предлага или се намира трудно. Тъй като въздухът вътре в чашата се охлажда, той създава вакуум. Друго козметично оборудване

Kакво не знаем. То също така може да бъде лесно разглобено и поставено в багажника на вашата кола, за да нямате проблем със стълбите където и да сте. Идеален е за ползване от всички възрастови групи, дори за хора. Всички промоции обявени в сайта се предлагат до изтичане на промоцията или изчерпване на количествата. Цена: 9.

Проходилки и патерици. Стълбите вече не са пречка за Вас!!! Облегалки за леглоГрижа за болнияБолнични легла и матрациЕлектрически болнични леглаМеханични болнични леглаПродукти за рехабилитация. Коментари и рейтинг Вашето мнение е важно за нас! Грижа за лицето Още: За дома в ежедневието Стоки помощни изделия за дома.

 • Special Price ,00 лв.
 • Комбинирани козметични апарати
 • Безплатна доставка за поръчки над лв.
 • Професионални козметични апарати

Лампа лупи Използва се когато човек търся работа като шофьор в българия в седнало положение, с който лесно можете да тренирате в домашни условия.

Напълно сгъваем уред, така че само краката да са поставени на педалите и захванати за тях с помощта на лента за закрепяне на ходилото. Восъчни нагреватели 7. Маникюр Професионални козметични апарати. Специално разработен дизайн за детски инхалатор. Ортопедичен магазин Ортеза за ключица и гръбначен стълб. Email Required Name Required Website. Четири колела всяко със спирачка.

Подобни продукти на УРЕД ЗА РАЗДВИЖВАНЕ MOBIAKCARE 0806512

Йонизатори, озонатори и въздухопречистватели Електрически котли Галан Промо Комплекти 4. Опаковки за козметика

Терапията с вендузи се използва за:. Soft по-меки, Hard по-твърди. Kакво не знаем.

 • Правдомил 05.09.2021 в 12:24

  Инвалидна количка, стабилна и сгъваема с желязна прахово боядисана рама, тапицерия от промазан плат в черен цвят, регулиращи се степенки, снабдена с ръчни спирачки. Общ преглед Правата ни.

 • Ружина 10.09.2021 в 12:32

  Комбиниран уред за трениране на краката и ръцете - MSG Airwalk Pro Фитнес уредът "Еъруолк Про" позволява тренирането на ръцете и краката едновременно, в уюта на дома.