Забавна математика презентации 2 клас

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

В страната на Логиката цари пълен хаос — животни, растения, цифри и геометрични фигури са в търсене на мястото си. Основни текстови задачи 1 1 1 1 1 1 Презентация : Числата до Число и цифра 7.

Забавни задачи по математика. Comments 0. You can change your ad preferences anytime. Математичко 5 г. Но как е възможно такова разнообразие и толкова различни възможности? През лятото на г.

Презентация : Познаваме ли числата до 10! Now customize the name of a clipboard to store your clips! Хм, умения за подредба по различни признаци. Сайт с презентации за първи клас. Целта е да развием наблюдателността, вдругиден -събота. Днес е четвъртък, математика и то каква.

 • Само квадратни ли могат да бъдат плочките? Благодарим ви!
 • Как с помощта на само две цифри можем да създадем инструкции, които да накарат една машина да изпълнява сложни команди?

More Умножение и деление interactive worksheets

Детска математика. Приказна математика. Activate your free 60 day trial. Презентация:Събиране и изваждане без преминаване. Събиране и изваждане без преминаване 1 1 1 Презентация : Числато до Забавни премествания. Майките бяха доволни от полезното и забавно занимание и не спестиха положителните коментари.

Пишете ни:. Тренажор : "Събираме и изваждаме до От тях изключително рядко ще срещнем двама, които изглеждат и са облечени по един и същи начин. You can change your ad preferences anytime. Колко са сестрите на Мишел.

Но как да подредим предметите — дали по форма, по цвят или по размер? Гостуването се реализира по идея на класните ръководители на паралелките Йорданка Първанова и Галина Маратилова след участие в конференция "Училище за бъдеще" и среща със Светлана Горанова. Център по забавна математика е създаден с цел да разпространява творчеството и красотата в математиката сред деца от 4 до годишна възраст.

Eдин от тези три пътя A, […], B или C води до. Архимед 6 г. Задачи от първи кръг1 задачаЕдин баща имал квадратно поле. Your download should start automatically, if not click here to download!

Пчелна математика. Всяко дете ще получи кодирано тайно съобщение с двоични числа, а за рецепти с чиа и прясно мляко го разгадае ще е необходимо да се научи да преминава от двоичен в десетичен забавна математика презентации 2 клас.

Latest comments

В страната на Логиката цари пълен хаос — животни, растения, цифри и геометрични фигури са в търсене на мястото си. Like this presentation?

Home Explore Login Signup. Вкусно аритметично предизвикателство! Презентация:Събиране и изваждане без преминаване.

Number of embeds Неусетно ще научим как се получват различните комбинации и ще се научим да ги пресмятаме. Благодарим ви. Лов на съкровища със секретни кодове. Радвам, се че случайно Ви открихме преди 5 години мисля беше. Математика в изкуството Плочкаджията Математик.

Презентация :Математиката е забавна 1 1 Сайт с презентации за първи клас 1 Сайт с учебни материали за 1.

РЕДОВНИ КУРСОВЕ

Голямият ни син Боби, определено се развива математически. Аз също бях доволна, защото чрез подходящи, практически задачи за възрастта на учениците ми Ралица Манова развиваше логическото и математическото им мислене. Събиране и изваждане с преминаване на десетицата.

Show related SlideShares at end. На 24 ноември г. What Happened To You.

 • Амброзио 10.09.2021 в 23:43

  Предвидили сме главоблъсканици, логически задачки-закачки, известни ни още от времето на нашите пра-пра родители.

 • Деркалила 11.09.2021 в 09:27

  И така, ако в партида от 10 вълшебнипръчки, 5 са ментета и 5 са истински,колко пръчки трябва да купи от еднапартида за да е сигурен, че измеждутях има поне eдна истинска? Броят на сестрите наМишел е едноцифрено число по- голямо от 2, което умножено по себе си дава произведение, което погледнато в огледалото показва сумата на числото със самото себе си.

 • Алекса 18.09.2021 в 13:22

  Презентация :Математиката е забавна.