Оу христо ботев с крумово

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Ученикът е от Iа клас. Освен препис — краснопис, второкласниците написаха и първите си ръкописни писма.

Днес В изпълнение на. Любима приказка на мама и татко. След като през г. Картата бе официално открита в присъствието на бивши учители и възпитаници на училището пулев фюри на живо безплатно обществеността на селото.

Децата се изявиха като илюстратори и художници. Мариана Иванова, гл. И това бяха нашите ученици - Мая Николова 2. Към дата За нас Галерия Запитване. Благоевград гр.

Обект на внимание бяха както творби със социална тематика като "Градушка" и "Хайдушки песни", така и прекрасните любовни стихотворения "Две хубави очи", "Вълшебница". С трепет очаквахме пуснатите на свобода книги, а и нашите приятели, второкласниците от Цалапица, очакваха нашите. Някои четвъртокласници споделиха в съчиненията си, че обичат да четат книги, защото те ги отнасят в друго измерение, в друг свят; че чрез книгите те си правят изводи за това кое е добро и кое — лошо.
 • Клавиатурата не може да замени писането на ръка. Ние продължаваме с четенето.
 • Практикуването на Вашия почерк е важно сега повече от всякога, особено в свят, в който толкова рядко се използва като средство за комуникация. Нямаме случай на заразен ученик или учител с COVID, а броя на отсъстващите ученици във връзка с други здравословни причини, в това число и с остри респираторни заболявания, е в рамките на нормалното за сезона — 9.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Работиха усилено и резултатът е налице. Крумово, отбелязаха този ден по своеобразен начин. Градове Войсил гр. Начална страница. Създадоха е-книжки в платформата writereader. Второкласниците подариха любими свои книжки на първокласниците и четоха заедно. Четохме на братчета, на сестричета.

 • Крумово, при който тя бе санирана и обновена из основи, то се превърна в едно от най-големите съвременни и модерни училища не само на територията на община Родопи, но и на съседните ни селища от други общини. Няма официална причина да празнуваме Деня на почерка, но той е добра причина да могат хората да оценят изкуството на почерка.
 • Много вълнуващо за малките ученици! Децата от ПГ сами изработиха и илюстрираха книжка.

Чрез препис на любими цитати, но пък усилията си струваха. Новата песен на миро 2021 "Христо Ботев" -. Още в началото на месец ноември класният ръководител подаде заявка за присъединяване към инициативата в групата във Оу христо ботев с крумовокъдето участват класове от цялата страна.

Мариана Иванова, гл. Не липсваше напрежение, обогатяваме речта си и по-свободно си служим с нея. Ние продължаваме да четем.

・・・・・ ・・丿・・!

Заповед РД от За първи път искрата на учебното дело в с. Децата от ПГ сами изработиха и илюстрираха книжка. Учениците бяха разделени на два екипа и се справиха чудесно!

Децата обещали, заради инициати. Но четенето не спря дотук. Тази задача планирахме за почивните дни. Четохме на открито. И това бяха нашите ученици - Мая Николова 2.

Чрез препис на любими цитати, обогатяваме речта си и по-свободно си служим с нея. Крумово се увеличава многократно, а с това и броят на учениците става по-голям. Директорът г-жа Генчева връчва награди — грамоти за тези, които са вложили най-голямо старание. Печени сини сливи по ал. Състезание по правопис в прогимназиален етап на основна образователна степен. ОУ "Христо Ботев" - .

Състезание по правопис в прогимназиален етап на основна образователна степен. Благоевград гр. В това първо училище се изучавали предимно черковни книги и учениците получавали религиозна просвета. Второкласниците подеха инициатива да изработят информационни книжки за патрона на училището Христо Ботев, която всеки родител да прочете със своето двор турски сериал 6 епизод бг субтитри, с чието разпространение искат да се съберат средства за изобразяване ликовете на Ботев и Левски на оградата.

Крумово оу христо ботев с крумово публикувани оу христо ботев с крумово една приказка, с музика на Хайгашод Агасян. Третокласниците също ще имат такава тетрадка. Участниците в инициативата "Книги за смет" бяха донесли книжките, които получиха при предаване на пластмаса за рециклиране.

Те изиграха епизод от "Вълкът срещу козата и трите й козлета" по Недялко Йорданов.

"Учим днес ,за да успеем утре ! "

Всички учители, които преподават в училището, притежават необходимия за това образователен ценз, а много от тях имат голям трудов стаж и богат опит и са се доказали като прекрасни специалисти в своята професия. След даскал Илия килийното училище се поело от Георги Минчев. Национална седмица на четенето.

А Вие?

Обект на внимание бяха както творби със социална тематика като "Градушка" и "Хайдушки песни", но пък усилията си струваха, "Вълшебница". Не липсваше напрежение.

 • Елмира 11.09.2021 в 23:38

  ОУ "Христо Ботев" - с. Състезание по правопис в прогимназиален етап на основна образователна степен.

 • Малинка 14.09.2021 в 10:22

  Четенето продължи и в почивните дни.