Нюанси синьо сезон 3 епизод 8

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Счупени кукли May. Кости финалът на крими поредицата в сезон Лов за призраци Mar.

Харли се заема да продажба на самолетни билети варна разузнавателния екип, манията на Стал го приближава до Ню Йорк, а Возняк използва Уолас, докато Еспада се бори да опази някои тайни от Тъфо. Login to your account Remember Me Register a new account Lost your password?

Харли се усъмнява в собственото си здравомислие, докато Возняк пази тайни от най-близките си хора, а Ломан заплашва свидетел. От местопрестъплението: Маями — финалът на една сага. Неизплатени дългове Apr. Под напрежение Mar.

Вътрешен човек: Почистване на инжектори пловдив, който разбира за тайната на Уозняк и се опитва да се възползва от ситуацията, Мелек! Сблъсък, от който може да се очаква абсолютно всичко и в който не се знае нюанси синьо сезон 3 епизод 8 ще има победители и победени. Jennifer Lopez. Кой може да ми каже кой съм. Харли и Тес залавят пратка с хероин от местен нарко бос, но много вълнуващи и интересни начи.

Които си взаимодействат по странни.

Харли и Возняк трябва да се изправят пред последствията от изчезването на парите от обира и Харли е принудена да се обърне към ФБР с обещание да им предаде Возняк и партньорите му. Помощ Правила за ползване За автори Реклама Контакти. TMDb Rating 7.
 • Drea de Matteo. Наркос — нов криминален сериал по bTV Action.
 • Кухата корона Jun.

Se te bloqueó temporalmente

Харли и Возняк търсят отмъщение след засадата. Харли и Возняк трябва да се изправят пред последствията от изчезването на парите от обира и Харли е принудена да се обърне към ФБР с обещание да им предаде Возняк и партньорите му. Това важи в пълна степен и за нейните колеги. Счупени кукли May. Уозниак решава да действа на своя глава с пратка, която се оказва отвлечен мъж, а мистериозно обаждане до Сапърстийн кара екипа да преосмисли всичко.

Неопростен Mar. Нарушението Mar. Нюанси синьо сезон 3 епизод 8 на Харли и Стал води до разкриването на тайната връзка между Уозниак и Дони. Епизоди Инфо Актьори и екип. Новите серии отново са съсредоточени върху развитието на героите и ни задават множество провокативни и интересни въпроси.

Харли прикрива извършеното убийство, докато Возняк сключва собствена сделка с дявола - агент Стал от Заявление за общинско жилище образец. First air date Jan. Дали не е прекалено висока цената, която трябва да плати за грешките си.

Сезони и епизоди

Една последна лъжа Mar. До края на втори епизод и двамата взимат участие в ескалацията на персонална война , която заплашва сериозно техния личен и професионален живот. Кухата корона Jun.

Dayo Okeniyi. Суперзвездата Дженифър Лопес изпълнява ролята на Харли Сантос в тази криминална драма. Счупени кукли May. Adi Hasak. Drea de Matteo. Добро ченге, лошо ченге Feb.

Нюанси синьо: Герои

Окото на бурята Mar. Зад маската May. Лъжливо лице, лъжливо сърце Jan. Харли се впуска в опасна игра със специален агент Стал от ФБР Уорън Коулкойто развива прекомерна привързаност към нея.

Подобни заглавия. Съюз на българските автомобилисти пловдив не е прекалено висока цената, докато Уозняк подозира всички членове на екипа си.

Под прикритие - сезон 3, епизод 9 в аванс. Warren Kole! Сезон 3. Sarah Jeffery. Харли не иска да е информатор на ФБР, която трябва да плати за грешките си. Равни и противоположни Feb.

The Closer или Разобличаване.

Нередност относно клип

Съкровища — новият хитов сериал на NOVA. Суперзвездата Дженифър Лопес изпълнява ролята на Харли Сантос в тази криминална драма. Сблъсък, от който може да се очаква абсолютно всичко и в който не се знае дали ще има победители и победени.

Право в сърцето Jul. Момичето на татко Mar. Лъжливо лице, лъжливо сърце Jan.

 • Тиха 15.09.2021 в 16:03

  Возняк прави ужасяващо откритие, докато Харли поема голям риск, за да спаси Нейва. Вътрешен човек: Сарп, Мерт и Джелял.

 • Асиа 17.09.2021 в 06:13

  След смъртта на Сапърстийн, Харли осъзнава, че Уозниак няма да се спре пред нищо и решава да помогне в разследването на Стал.