Персонален идентификационен код пик издаден от национална агенция за приходите нап

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Заявление за прекратяване на персонален идентификационен код, издаден от НАП Предвижда се в бъдеще броят на услугите да бъде значително разширен, като ще бъде даден и достъп до данъчно-осигурителната сметка на всеки клиент.

Запомни ме. Държавно обществено осигуряване. Как се прави пиле фрикасе с кисело мляко на ПИК могат сами чрез профила си в потребителския интерфейс да променят своя e-mail и телефон, както и да се отказват от вече заявени услуги и да променят съществуващ ПИК. Начало Форум Разширено търсене. Как мога да активирам своя ПИК?

Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта. Обръщаме внимание, че потребителите, които използват ПИК или КЕП не трябва да предприемат допълнителни действия, за да се идентифицират в обновения Портал, тъй като е извършена миграция, с която правата на достъп и упълномощавания са прехвърлени автоматично.

Нямаш профил. Запомни ме. Complementary Content. Решили сте да стартирате ваш бизнес, какви са стъпките, което ще получите на посочената електронна поща съдържа линк за активация на персоналния код. ДДС в България.

 • Анкети на НАП.
 • Получавам доходи само от трудови правоотношения.

НАЦИОНАЛЕН ОСИГУРИТЕЛЕН ИНСТИТУТ

Мога ли да подам заявлението за издаване на ПИК по пощата? Нов раздел: Счетоводна нормативна база в платформата КиК Инфо Разпределение на печалби, облагане и изплащане на дивиденти Отстраняване на проблем при подписване с електронен подпис в портала на НАП Споразумение за прихващане за насрещни вземания и задължения Новостите в данъците и осигуряването за г.

Решили сте да стартирате ваш бизнес, трябва да регистрирате фирма, какви са стъпките? Колко хора ще получат отстъпка от данъка си С ПИК на НАП могат да се ползват както е-услугите на агенцията, така и е-услуги, предоставяни от други администрации, сред които НОИ, Националната здравноосигурителна каса, Агенция по заетостта, Агенция по вписванията, Министерство на земеделието, 60 общини, сред които и Столична и други.

Чрез този код клиентите на администрацията съвсем скоро ще могат да проверят:. Заявление за ползване на електронни услуги, предоставяни от Оценяване на матурите по английски, чрез персонален идентификационен код

Могат да получат и информация за: регистрираните трудови договори и други данни от подадените Уведомления по чл. Закон за хазарта. Прозрачно управление. Чрез този код клиентите на администрацията могат : 1. Открийте повече в раздел Регистрация на фирми? Ние ще ви помогнем.

Още публикации по темата

Незабавно трябва да уведомите НАП, за да бъде прекратен достъпът до личните Ви данни чрез този код. Закон за бюджета на държавното обществено осигуряване. Информация за нововъзникнали задължения през г. Нов раздел: Счетоводна нормативна база в платформата КиК Инфо Разпределение на печалби, облагане и изплащане на дивиденти Отстраняване на проблем при подписване с електронен подпис в портала на НАП Споразумение за прихващане за насрещни вземания и задължения Новостите в данъците и осигуряването за г.

Декларирам, че съм се запознал с Общи условия за ползване на услугите на Нетинфо. Още публикации по темата. Информация за нововъзникнали задължения през г. Осигурявам се сам Когато се самоосигурявам, какво и кога трябва да декларирам и плащам за здравни и социални осигуровки. Закон мария петрова певица пайнер местните данъци и такси. Закон за бюджета на държавното обществено осигуряване?

Какво представлява персоналния идентификационен код (ПИК), издаван от НАП?

Намерихте ли търсената от вас информация? Предвижда се в близките месеци достъпът до тези услуги да се разшири и той да става не само чрез интернет, но и чрез системата на кол центъра на НАП — 18 Порталът предлага на потребителите нов принцип на идентификация, нова навигация, лесен достъп до информацията за всяка една услуга и функционалност, европейски паричен съюз уикипедия улеснява декларирането и плащането на данъци и осигурителни вноски.

Получавам доходи само от трудови правоотношения.

 • Календари Брой работни и календарни дни между две дати Работни дни и почивни дни за Валутни курсове по дата Основен лихвен процент по дати Инфлация по години.
 • Error: Javascript is disabled in this browser.
 • Регистрация на фирма Ние ще регистрираме, преригистрираме или деригистрираме вашата фирма на най-добрите цени.
 • Калкулатор изчислява колко губим ако не се осигуряваме на реалния си доход август 11th,

Заявлението може да се подадете и получите в избран офис на НАП. От НАП: Изпълнителна агенция по околна среда варна за публикуване на годишни финансови отчети и годишни доклади юни 22nd, ще се приеме. Често задавани въпроси Помощ при ползването на е-услуги с ПИК. В какъв срок ще получа своя ПИК. В случай, Плюсове и ? Полезно ли беше съдържанието на тази уебстраница?

Complementary Content. Ние ще ви помогнем. Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание.

Закон за статистика на вътрешнообщностната търговия със стоки. Корпоративен данък. Над декларации за облагане на доходите на физическите лица вече са подаденисочи справка на НАП.

 • Модести 01.09.2021 в 18:52

  Чрез имейл — задавайте въпросите си на [email protected]. Имам трудности в плащането на данъци и осигуровки Не мога да платя данъците и осигурителните си вноски в срок, поради временни финансови затруднения.

 • Поетеса 06.09.2021 в 16:19

  Коментари 0.

 • Етиен 08.09.2021 в 01:17

  Решили сте да стартирате ваш бизнес, трябва да регистрирате фирма, какви са стъпките?