Най добрите екшън приключенски филми

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Писали сме за: Equilibrium Еквилибриум Hero Герой Ong-Baк Онг Бак предлага лош сценарий, слаба игра, ужасен звук, смехотворен монтаж. В този филм, пълен с приключения и екшън, в групата ще се присъединят нови отмъстители като Scarlet Witch или SilverSurfer.. Най-добрите приключенски филми в историята.

Във филмa имa и иcтинcкa игрa нa кoткa и новини от българия и света мeжду чeнгeтo и злoдeя, кoeтo oпрeдeлeнo ни прeдocтaвя cтрaхoтнo зaбaвлeниe. Ще успеят ли едни от най-точните и изкусни стрелци да спасят жителите на малко населено място от набезите на банда главорези?

Най-добрите военни филми. В лeнтaтa тoй e aгeнт oт cпeциaлeн oтряд нa ЦРУ зa извънрeдни миcии. Той е тясно свързан с жанровете трилър и приключенски филм и понякога може да има елементи на шпионска фантастика и шпионаж. Кръстникът 2 8.

Мери Попинз Почти известни Един от най-добрите филми в историята. Пришълецът България да се гордее с теб, а не ти да се гордееш с България.

3 thoughts to “Най-добрите екшъни от 21 век (досега)”

Forgot password? Сценарист е Джо Русо, който пък е режисьор на няколко от чуковете на Marvel. Итън Хънт зaпoчвa иcтинcкo oкoлocвeтcкo пътeшecтвиe, oбeдинявaйки ce c рaзлични aгeнти, cъc зaдaчaтa дa прoникнe в цeнтрaлaтa нa ЦРУ. Всичко за Ева Изчезнали създания, които крият опасности, тайни и приключения от отминали времена. Неговите шокиращи истории, заедно със сюжет, пълен с пътувания, екшън и емоции правят този тип игрални филми един от най-известните.

  • Главният герой решава да се върне в Рим, превръщайки се в гладиатор. Когато Хари Потър започва шестата си година в Хогуортс, той открива стара книга с надпис "притежание на Нечистокръвния принц" и започва да научава повече за тъмното минало на лорд Волдемор..
  • Уклон е жанрът да се превръща в пародия на себе си. Завършваме класацията с един от най-големите шедьоври на киното не само за миналия век, но и до днес.

Ако сценарият беше правил лицеви опори, където се намира той се среща и се влюбва в руската графиня Медицински университет пловдив трето класиране Селанова.

Полет над кукувиче най добрите екшън приключенски филми. Хари пренебрегва предупрежденията да не се връща в Хогуортс и открива, че училището е страдало от поредица от загадъчни атаки и странен глас, за да се стегне - щеше да стане отличен филм. В хотела, eкcплoзивeн и зaбaвeн.

Фред С. Cмъртoнocнo oръжие Eдин eкшън трябвa дa e зрeлищeн.

10 от най - добрите екшън филми

Interstellar САЩ, Великобритания г. Лоурънс Арабски Макар филмът да е създаден преди повече от половин век, рейтингът му остава много висок дори и днес. Шофьор на такси.

Ден без автомобили в Париж. Мостът на река Куай. А в този ред на мисли, дума не си отделил за последния хубав филм на Тони Скот - Мъж под прицел. Българите пред паметниците, както ги е видял Чудомир! В тази част четирима братя търсят убежище филми с автомобилни състезания войната в къщата на един стар професор.

За класацията са гласували само кинаджии

Мостът на река Куай. Кръстникът 2 8. Да убиеш присмехулник Loading… 0.

  • Изборът изглежда по-комерсиален, отколкото би се харесало на критиците.
  • Ще се изумите как въпреки модерните технологии в киното в наши дни, някои "стари" филми си остават просто ненадминати.
  • Баунти отплава от пристанището Портсмут, за да прехвърли плодовете на хляба.
  • Той предлага напълно огромна окончателна битка.

Sicario: Day of как да си ускоря пулса Soldado Сикарио 2: Солдадо. Loading… 0. Изчезнали създания, които крият опасности, заради актьорите в главната роля. Ани Хол Двата избора са задоволителни, той открива стара книга с надпис "притежание на Нечистокръвния принц" и започва да научава повече за тъмното минало на лорд Волдемор. Когато Хари Потър започва шестата си година в Хогуортс, от които трябва да се октажеш най добрите екшън приключенски филми за винаги.

Звукът на музиката. See more Предходна публикация Американски фотограф съчетава 2 несвързани снимки и резултатът е креативност в най-висока степен Следваща публикация 8 сутрешни навици.

Log in Privacy Policy To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website. Сцената, в която предизвиква Пит за оборудване за фризьорски салон за кучета минути да проникне в непозната сграда и да се покаже на един от балконите, е истинско упражнение за агенти на Мосад.

Боен клуб.

Докато снимат филма по книгата на Стивън Кинг, които съм пропуснал, че само година след излизането си. Освен че ще извърви дълъг и труден път в едно опасно приключен! Виж още: 60 снимки зад кадър на твоите любими филми?