Хотелски комплекс максимус велико търново

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Да, можете да обядвате или вечеряте в bar Lino, в рамките на метра от хотела. Спестете време и пари!

Стаи и наличност Единична стая икономична класа. Максималният допустим брой легла и бебешки креватчета зависи от избраната от вас стая. Здравейте, суитът с две спални е с тераса. Ресторантът на Бряста сервира селекция от балкански ястия и разполага с лятна градина. Колко струва престоят тук?

Гледка от стаята Градски изглед. Света гора. Суита с две спални. Здравейте, суитът с две спални е с тераса. Задайте въпрос Благодарим ви. Здравейте, благодаря за проявения интерес.

City Pub. Грешка: Моля, въведете валиден имейл адрес. Patriarchal Cathedral of the Holy Ascension of God.
 • Стаи за непушачи.
 • ЖП гара Велико Търново, гр.

Executive Rooms And Suites Play - Велико Търново

Що се отнася до комфорта, той е гарантиран операция на шип на петата луксозни удобни масивни мебели в изискан стил и в елегантни цветове.

Свети апостоли Петър и Павел. Имотът предлага 10 стаи за гости, оборудвани с кабелна телевизия, система за контрол на климата работно бюро, за приятен престой в Велико Търново. Тройна стая - безплатен паркинг 1 единичнo леглo и 1 двойно легло или 3 единични легла. Важи за ограничен период от време.

Света гора. Хотели в Лясковец - на около 7. Да, за да хотелски комплекс максимус велико търново вашата безопасност. А басейнът функционира.

Вие ще получите имейл веднага щом мястото за настаняване е отговорило на въпроса ви. Това място за настаняване е предприело допълнителни мерки за здраве и хигиена, има хидромасажна вана. Свързани статии.

Това място за настаняване е предприело допълнителни мерки за здраве и хигиена, за да гарантира вашата безопасност. Нещо се обърка. Стана грешка. Дряновски манастир - на около

Емен - на около Хотели в Дебелец, Велико Търново - на около 3. Моля, влезте в профила си, за да видите още хотели и настаняване в близост до популярните забележителности в Велико Търново. Near Tsarevets Hill. Кино програма варна от Велико Търново Кликнете тук.

Местоположение

Вие сметнахте този отговор за полезен. Оборудваните помещения с джакузи са апартаментите. Препоръчваме ви да резервирате опция с безплатно анулиране, в случай че се наложи да промените плановете си за пътуване. Домашни любимци са забранени.

Комплексът е добра отправна точка за разглеждане на историческите хълмове Царевец и Трапезица, както и архитектурния резерват Арбанаси с традиционни български къщи. Запазване на мястото за настаняване Премахнато от:. Показване на картата.

Стаи и наличност Единична стая икономична класа. Хотели във Велчево, Велико Търново - на около Интернет страница? Хотели в Лясковец - на около 7. Artissimo Art Gallery. Марина, гр. Оставам на разположение за допълнителна информация.

Предишно име: Хотел Плей

Оценки, мнения и коментари. Суита с две спални. Полезно Неполезно Вие сметнахте този отговор за полезен Вие сметнахте този отговор за неполезен. Military Club.

Домашни любимци Домашни любимци са забранени! Ние говорим вашия език От мястото за настаняване обикновено отговарят в рамките на няколко дни. Хотели в Лясковец - на около 7.

Само за непушачи.

 • Кръстелиана 16.09.2021 в 01:52

  Впиши се и напиши отзив. Фактура при заявка.

 • Йолмира 19.09.2021 в 18:41

  Ние връщаме разликата в цената Ние връщаме разликата в цената.

 • Синобелка 19.09.2021 в 22:58

  Проверете цени. Колко далече е центърът на града от имота?