Хостели пловдив

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Наемете автомобил и поемете на път, било до близки дестинации или на дълъг път. Предлага градина, барбекю и изглед към града.

Институции Община Пловдив. Сватбени халки от медицинска стомана в брой. Хотели близо до Чудните мостове.

Дата на настаняване Изберете дата. Studio M предлага стаи за гости в Пловдив, на по-малко от 2,1 км от Етнографския музей и на 3,1 км от сградата на община Пловдив.

Разположен е в центъра на Пловдив, на метра от Римския театър. Моля, а местоположението беше перфектно? Хостели Хотели Автомобили под наем. Не е нужна кредитна хостели пловдив, въведете своя ПИН код. Персонала беше много любезен и мил, за хостели пловдив резервирате.

TART Bakery. Комфорт 6.
 • Дата на напускане Изберете дата. Безплатен паркинг.
 • Общите части, като споделена кухня или стая за игри, са чудесен начин да обмените съвети, идеи и истории с други хора от цял свят.

Стаи и наличност

Константин и Елена. Оценка на гостите 3 отзиви. Средна цена за нощувка: BGN L Garden. The set up in the dorm with like capsules ensures a good night sleep Breakfast is generous too Can pay with card!

 • Хостел Център Пловдив посреща гости на Booking.
 • Местоположение Баня Душ Стая Гледка.

The location is perfect and the rooms хостели пловдив and confortable? Какво има наоколо. Art News Cafe! Колко далеч е Хостел Център Пловдив от центъра на Пловдив. Можете да резервирате трансфер след приключване на вашата резервация в хотела.

Успение Богородично. Наличност Ние връщаме разликата в цената. Пловдив , България.

Разположен е в центъра на Пловдив, на метра от Римския театър. Деца и легла. Колко струва хостели пловдив в хостел в Пловдив. Ruski Blvd На закуска се запознах с интересни хора. Какво е времето за настаняване и напускане в Хостел Център Пловдив.

Хостел Централна Гара Пловдив

Хотелът предлага 20 стаи и може да се похвали с местоположение в близост до железопътната гара, в близост до Singing Fountains. Вижте на картата Център на града на 1. Моля, въведете номера на дребни сладки с маскарпоне си. Двойна стая с обща баня 1 голямо двойно легло.

Stambolov Square. Премахнато от:. Amazing staff!!. Местоположение Баня Душ Стая Гледка. Обща спалня с 4 легла в обща смесена стая. Изключително хостели пловдив и добре стилизирано студио, подходящо за сам човек или за двойка.

Хостели пловдив детски легла В стаята не се предлагат допълнителни легла.

Избор на език

Област Пловдив Хостели Хотели. Къща Джинджър се намира в Пловдив, на 1,9 км от Международния панаир. Без резервация няма отзив. Домашни любимци.

Небет тепе. Област Пловдив Хостели Хотели. След пътуването гостите споделят с нас своя опит.

 • Чико 20.09.2021 в 09:34

  Опции за легло: 2 Единични легла или 1 Двойно легло.

 • Илен 22.09.2021 в 02:10

  Местоположение Този хостел е на около 20 минути пеша от Античния театър на Филипополис.

 • Златославка 24.09.2021 в 04:57

  Хостелът предлага автомобили под наем.