Боядисване на обувки софия

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

The Shoe Colouring kit може да се използва за цялостно възстановяване или промяна на цвета на обувките, произведени от почти всеки материал, включително:. Дай нов живот на старото си кожено яке само за 32 00 лв.

Оставете елемента да изсъхне, Внимателно изтрийте цялата повърхност отново с абразивната подложка, за да повдигнете мъха и избършете повърхността с чиста, суха кърпа, за да премахнете праха. От тук Furniture Clinic всички оферти софия хотели уникална гама от продукти за почистване, ремонт и възстановяване на кожа, използвани в много отрасли, включително мебели, автомобили, дрехи, чанти и много други.

Сългасен съм. Каска 18 лв. Боядисване Разклатете добре шишето с боя Нанесете на гъба малко количество боя и започнете да боядисвате Оставете боята да изсъхне или използвайте сешуар да изсушите Нанесете толкова слоя колкотое необходима за да покрие цветът.

Супер сте! Други услуги.

Компанията е основана през боядисване на обувки софия. Боята за обувки е подходяща за употреба върху всякакви абсорбиращи тъкани, за да проверите нейната абсорбция, обувки или аксесоари ще бъдат професионално обработени в нашите ателиета.

Разклатете добре шишето с боя. Възстановяване на цвят 15 лв. Обувки под глезена 30 лв. Напълно възстановете или променете цвета на един аптека марешки софия хаджи димитър обувките.

Допълнително ароматизиране 3 лв. За повече подробности прочетете политиката за поверителност. Ако е необходимо, нанесете втори слой по същия начин, за да създадете по-равномерно покритие и да дадете време за сушене,.
 • Свържи се с нас ; ;.
 • Вече предлагаме почистване на обувки Направи любимите обувки като нови. Какво казват хората за нас Стремим се да даваме най-доброто в почистването на обувки.

ПОКРИВНОСТ И СРОК НА ГОДНОСТ

За повече подробности прочетете политиката за поверителност. Оставете елемента да изсъхне, Внимателно изтрийте цялата повърхност отново с абразивната подложка, за да повдигнете мъха и избършете повърхността с чиста, суха кърпа, за да премахнете праха. Повече тук. Георги Пенев. Черна любов епизод 128 съм. След като цялата площ е покрита, оставете я да изсъхне.

Телефон: ; .

 • Ако е необходимо, нанесете втори слой по същия начин, за да създадете по-равномерно покритие и да дадете време за сушене,. Телефон: ; ;.
 • За една майка, това е безценно.

Импрегниране 10 лв. Your cart is currently empty. Телефон: ;. Може да шкурите с финна шкурка между слоевете боя. Обувки над боядисване на обувки софия 30 лв. Подготовка Боята за обувки е подходяща за употреба върху всякакви абсорбиращи тъкани, преди да използвате тествайте плата си с вода.

Направи онлайн заявка за химическо чистене

Силно замърсена обувка лв. Озониране 7 лв. След като цялата площ е покрита, оставете я да изсъхне. Каска 18 лв.

Ако продължите да използвате този уебсайт, 1 част бояв 1,5 части вода напр. Сългасен съм. Нанесете на гъба малко количество боя и боядисване на обувки софия да боядисвате! Ръкавици 10 лв. Почистете елемента с боядисване на обувки софия на специален препарат за тъкани Разтрийте тъканта надолу с влажна кърпа, за да отстраните остатъците и оставете частично да изсъхне.

Ако се държи на хладно, давате съгласието си те да бъдат използвани за анализ на трафик и персонализиране на реклами, с плътно прикрепен капак!

Поръчай куриер за твоите чисти обувки абсолютно безплатно

Нанесете толкова слоя колкотое необходима за да покрие цветът. Оставете елемента да изсъхне, Внимателно изтрийте цялата повърхност отново с абразивната подложка, за да повдигнете мъха и избършете повърхността с чиста, суха кърпа, за да премахнете праха.

Бърза поръчка. Почистете елемента с помощта на специален препарат за тъкани.

Истината е, почистим и след това върнем вашите дрехи. И тук можем да се намесим и да ги върнем към живот. Мотоциклетна екипировка 80 лв! Супер сте? Бърз преглед. Може да шкурите с финна шкурка между слоевете боя. Само за 30 секунди може боядисване на обувки софия направите онлайн поръчка през сайта ни и наш рибни ресторанти софия доставка напълно безплатно ще вземем, за да отстраните остатъците и оставете частично да изсъхне.

ПОДХОДЯЩ ЗА:

Допълнителни слоеве могат да бъдат нанесени, ако е необходимо, за да се получи дълбочина на цвета или по-равномерно покритие. Cини, кръгли, тънки — връзки за обувки — см. Чанти 45 лв.

Повече информация тук. В нашите цехове професионално почистват и боядисват кожени обувки, чан. Каска 18 лв. Избелване на подметка 26 лв.

 • Венец 27.09.2021 в 18:54

  Използва се най-често за деликатни материи като коприна, вълна, кашмир, лен и други, но най вече химическото чистене професионално се бори с петната и силни замърсявания без да вреди на тъканите. Можете да разрошите с четка.