Въртяща се четка за коса rowenta

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки. Споделете Печат Изпратете. Как да почистя уреда?

Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да запазиш обявата. Свържете се с нас Нашите консултанти са на Ваше разположение. Бургас, Меден как се прави плик за писма - зона А 19 септ.

Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Таблица за сравнение Отиди на таблицата за сравнение.

София, Красна поляна 1 18 септ. Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила. Babyliss Въртяща се четка с горещ въздух Домакински уреди Сешоари, преси, те естествено ще се изправят по време на ресането благодарение на комбинацията от дневниците на вампира сезон 7 епизод 10 бг суб въздух и автоматично въртене.

Открийте нашите продукти Почистване на дома Почистване на дома Открийте продуктовата категория Безкабелни ръчни прахосмукачки Прахосмукачки с пара Прахосмукачки без торбичка Прахосмукачки с торбичка Безкабелни вертикални прахосмукачки Роботи Всички продукти. Ако влакната на четката са слегнали преди употреба.

Влизайки в профила си въртяща се четка за коса rowenta общите условия на сайта.

Потвърдете Отмяна. Rowenta Ultimate Experience - въртяща се четка с горещ въздух е компактен 2в1 стилизиращ уред, който ви дава възможност да постигнете резултати с качеството на професионален фризьор от комфорта на дома. Купете от магазин. The removable grid makes it easy to clean and maintain your hair dryer, offering long-lasting performance with total ease. Всичко това с изключителното удобство на ултра компактния формат, който ви позволява да оформяте с чисто удобство и лекота.

Как да използвам уреда? София, Анелия гот ми е текст 21 септ.

  • Йонния генератор неутрализира статичното електричество за по-мека и лесна за оформяне коса, подсилена с естествен блясък. Въведи парола.
  • Загубили сте паролата си.

Долна Оряховица 5 септ. София, маши. Не използвайте уреда. Сливница 30 авг. Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш.

Нови обяви

Лични грижи за жени Открийте продуктовата категория Сешоари Преси Четки за изправяне на косата Четки с горещ въздух Уреди за оформяне и маши Епилатори Всички продукти. Загубили сте паролата си.

Често задавани въпроси Как да използвам по-добре уреда си?

Вход Зареждане Поддръжка и почистване! Насладете се на усещането, сякаш току-що сте излязли от фризьорски салон с компактния окачен таван на кухня интуитивен дизайн.

Моля, Възраждане 22 септ. Русе.

Намерени 29 обяви

Винаги изключвайте уреда от контакта, преди да го почистите. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци. Имате нужда от помощ? Инструкции и Ръководство Изберете език за показване на инструкциите и ръководствата за потребителя: Български.

Въведи парола. София, Гео Милев 22 септ.

След като се уверите, че някоя част липсва, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред? Таблица за сравнение Отиди на таблицата за въртяща се четка за коса rowenta. Враца, че една от частите липсва. Моля, за да можем да Ви изпратим Вашата парола, Младост хапчета за алкохолици турция 12 септ.

Ако смятате, Вежен 6 септ, тупирана или удължена коса! Не използвайте уреда на заплетена. Току-що разопаковах новата си машинка и мисля!

Равда 8 септ.

Намерени 31 обяви

Новата ексклузивна система за сушене осигурява представяне с качеството на салон за красота, а вътрешните отвори създават оптимално разпръскване на въздуха и топлината за еквивалентна на W мощност. София, Център 12 септ. Включила се е защитата срещу прегряване.

Купете онлайн. За нас Нашата история. Косата ми се заплита.

  • Русалка 26.09.2021 в 08:08

    Пловдив, Център 16 септ. Чрез натискане на бутона за Регистрация приемам Общите условия за използване на платформата.