Общински помещения под наем перник

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Офисът е ситуиран партерно, на ниво магазинна площ. Според посочените тръжни цени се оказва обаче, че градската тоалетна на пазара в Перник е оценена по-високо от офисите.

Перник, ул. Месечен наем : EUR 2. Заповед за публичен търг с явно наддаване за отдаване под наем на обект общинска собственост. Склад под наем, кв.

Работещ магазин за строителни материали и склад с навес на главен път, до спирки на градски транспорт.

Услуги с мини багер Перник 3 тона под наем. Протокол комисия класиране. Квадратура Всички. Възможно е да е разработено и да се дава под наем. Намира се в кв.

Трябва да влезете , за да публикувате коментар. Магазин в търговски център 24 кв. Има пряка връзка от тротоарното ниво и вто..

Отдават апетитни общински помещения под наем

Помещението се намира. Конкурс за длъжността Секретар на Община Перник. След това се доплаща по 20евро на час. Владимиров вчера. Дава под наем 3-стаен град Перник, Център.

  • КОД- ; Търговски обекти по 15м2 в близост до спирка. Къща - близнак под наем Наеми » Етаж от къща.
  • Месечен наем : EUR 5.

Едностаен апартамент под наем в гр. Машините са много удобни за градски условия. Давам под наем обзаведена гарсониера в топ центъра на гр. Магазинът е декоративни камъни за стени строителство на две нива с РЗПм2!

Перник, Нов Драгановец 15 септ.

Е - Управление

На етажа са два офиса. Публичен търг за отдаване под наем на помещения, търговски маси и терени ще проведе общината в Перник. Ситуиран е на втори етаж над магазин с чиста площ от 17м2.

Повече детайли и 10 снимки Добави в бележника. Ще подкрепите ли новия политически проект на К. Всички 46 Частни 31 Бизнес Търсенето е запазено в Наблюдавани.

Община Перник

Излаз на главна улица. Офисът е с чиста площ от 19м2 на второ ниво в сградата. Промо обяви Виж всички. Едностаен апартамент Наеми » Апартаменти.

  • Излаз на главна улица.
  • Давам хюнебеци под наем с всякакви размери-до 2,90м.
  • Добавяне на обяви без потвърждаване, Достъп до потребителите по всяко време, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола.
  • Площ 22кв.

До автобусна спирка и маг. Услуги с мини багер Перник 3 тона под наем! Мошино Наеми Апартаменти. Офис 23 кв. Луксозна сграда! Съобщение резултати конкурс за Здравен медиатор.

Офисът има голяма зала с площ от 70м2, кабинетм2? Цената е за 8часов работен ден.

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Обект търг с явно наддаване за продажба на иглолистна дървесина на корен, подотдели: 5-н,с,у; 6-и,о; 7-у,ш. Давам под наем помещение в центъра на гр. Перник, Център 10 септ.

Запиши се. Обявата вече не е налична избери от подобни на нея. Повече детайли и 17 снимки Добави в бележника.