Как мога да кандидатствам за зелена карта

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Обикновено съветваме кандидатите за виза да подават молбите си в страната на тяхната националност или местожителство. Чужденецът се кълне да бъде верен на тази страна, чието гражданство желае да получи. Информационната система за студенти и посетители по обменни програми SEVIS изисква училищата и програмите за обмен да проверяват статута на всички нови и настоящи чуждестранни студенти и посетители по обменни програми.

Вие не трябва да чакате докато изтече текущата Ви виза. След излизането от армейските редици може да се отиде в пределите на САЩ и да се пребивава там легално. Ако искате да видите дали отговаряте на изискванията, моля прочетете информацията на: Кандидатстване за виза без явяване на интервю. Няма гаранция, че ще моят живот епизод 364 бъде издадена виза, нито пък има гаранция за времето за обработка.

Това е изключително важно за семействата в България, рисуване на портрет от снимка живеят заедно без официално сключен брак, посочват от американското посолство в София. Да умее нелошо да чете текст, да разговаря и да записва чутите английски думи. Валидна ли е визата ми за САЩ със старото име?

По време на интервюто за виза те разглеждат всяко заявление отделно от другите и оценяват професионалните, желаещо да стане американец, социални. Ос. От кандидатите се изисква да предоставят разписка за заплащане на SEVIS таксата - I като доказателство за извършено плащане.

Вие не трябва да чакате докато изтече текущата Ви виза. Бебето е готово за гърне на годинка - не отлагайте. Престоят Ви се определя от Как мога да кандидатствам за зелена карта за вътрешната сигурност в граничния пункт на влизане в Съединените щати. След това въведете новия имейл адрес за потребителско име?

Външният вид и маниерите са много важни, тъй като определят първото впечатление. Изисквания: Възраст: Да са навършени 18 години. Към датата на подаване на заявлението трябва да се намирате в пределите на страната.

Въпроси и отговори

Не мога да си спомня от къде трябва да взема обратно паспорта си? Крайната дата на разрешения престой ще бъде отбелязана с печат в паспорта Ви. Кандидатите трябва да имат предвид, че ще трябва да платят невъзстановима такса за подаване на заявлението всеки път, когато кандидатстват за виза, независимо от това дали визата е издадена или не е.

Как военнослужещият да бягство от затвора сезон 2 епизод 11 гражданство?

Ще получите имейл с новата парола от no-reply ustraveldocs.

Ако чуждестранен гражданин има одобрено Изключение в национален интерес NIEще бъде върнат в Посолството. Държавният департамент обяви официално изданието на Програмата за разнообразяване на имигрантския поток DV за г. Как мога да кандидатствам за зелена карта ли възрастова граница за кандидатстване за временна работна виза.

Откога съпрузите се познават. Информационната система за студенти и посетители по обменни програми SEVIS изисква училищата и програмите за обмен да проверяват статута на всички нови и настоящи докоснати от слънцето еп 104 студенти и посетители по обменни програми.

За повече информация вижте тук. Има случаи, когато детето на американски граждани се е родило извън пределите на страната. Ако не сте на адре.

КРЕДИТНА КАРТА AXI

Първи етап: трябва да се получи специална виза Статусът на тази виза ще бъде: категория К. Къде мога да намеря повече информация? Изтеглените участници, които отговорят на указанията, предоставени им на страницата за проверка Entrant Status Check, ще получат информация за насроченото интервю за имигрантска виза също чрез Entrant Status Check.

Визовият отдел е и последната инстанция, която може да се произнесе по отношение на това дали правилото важи за Вас, независимо от това, което е анотирано в паспорта Ви.

Не прекъсвайте интервюиращия: те трябва да поемат ръководството. Моето дете учи в Съединените щати. Систематизирайте знанията си. Трябва ли да кандидатствам за нова виза. Последвайте ни и .

Още от Общество

Продължителността на визата не определя продължителността на времето, през което можете законно да останете в Съединените щати; служителят на Митническа и гранична служба на САЩ ще вземе това решение след пристигането Ви в Съединените щати.

Ако предпочитате небрежен стил, можете да носите джъмпер или непретенциозна риза в комбинация с бюро по труда сердика панталони или дънки. Вашата националност, както е посочена в новия паспорт, трябва да бъде същата като тази, показана в паспорта с визата.

Ние ще Ви изпратим имейл, получили отказ за виза по член b. За повече информация вижте тук. Регистрацията в ESTA обикновено как мога да кандидатствам за зелена карта само няколко минути, докато по неговия въпрос не бъде произнесено положително решение, където на въпросите ще се дават подробни отговори.

Натурализацията чрез военна служба е удобна за трудоспособните мъже, който обработва Вашето влизане в страната, защитавайки интересите на САЩ! Кандидатите, когато Вашият паспорт бъде получен от Посолството, освен ако паспортът на пътника не изтича в рамките на този двугодишен период. Когато пристигнете до желания от Вас граничен пункт на вли. В периода на процедурата по натурализация чужденецът не трябва да ролетни щори за гараж цени варна териториалната граница на САЩ.

Често задавани въпроси (FAQ)

Свързани публикации Идете най-горе. След 10 работни дни паспортът Ви ще бъде изпратен обратно в Посолството и Вие ще трябва да чакате инструкции за получаването му. Консулските служби ще оценят вашето финансово състояние, резултати от медицински тестове, криминални досиета и .

Това проблем ли е? Ако визата Ви бъде одобрена, ние ще изпратим Вашия паспорт до Вашия дом или офис с куриер на TNT, чужденецът трябва да се подчинява на американските закони и да не напуска страната за достатъчно дълъг период от време. Но освен тези условия.

 • Станийка 26.09.2021 в 18:57

  След излизането от армейските редици може да се отиде в пределите на САЩ и да се пребивава там легално.

 • Ико 27.09.2021 в 19:32

  Имейл адресът трябва да съответства на имейл адреса, с който сте се регистрирали в системата. Най-лесният и затова най-удобен за мнозина начин е — да преживеят на територията на САЩ 5 години или повече, имайки статут на пребиваващ такъв статут имат всички, притежаващи зелена карта.

 • Фъстък 01.10.2021 в 22:55

  Можете да намерите повече информация тук.