Отчаяни съпруги сезон 5 епизод 11

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Силия се прибира, болна от дребна шарка. Детайли Субтитри Ремарке Гледайте онлайн.

На това ли казваш любов? Балони в небето има нужда от мен. Габриел е наречена лоша майка от приятелите на дъщеря си по време пистолет за топъл силикон на батерия игра и тя отчаяно се опитва да докаже на всички, че е отговорен родител.

Габи рискува живота си, за да помогне на Анджи, докато съдбата на нероденото дете на Линет е в ръцете на Иди, Сюзън свиква с материалното си положение, а Бри обмисля дали да сподели дълго пазена тайна. Children Will Listen Изтегляне на субтитри за епизод на Отчаяни съпруги сезон 1 Още по темата Страсти в Тоскана 7 8 9 10 11 Епизод сезон 4, кухня сезон 6 епизод 11 бг субтитри.

В същото време Линет се сприятелява с глухоняма, а Бри се сблъсква с нови проблеми със сина си.

Малко приятно царство. Салонен управител на ресторанта е Виктория Гончарова. Персоналът на ресторанта работи в условията на вечен конфликт между главния готвач и салонната управителка. FAQ Comedy Drama Mystery Romance!

FAQ Кухня сезон 1 епизод 11 българско аудио
 • Всички знаят как да се пазарят. Въодушевление и уплаха.
 • Обитателите на Уистерия Лейн най-после научават какво се е случило с Марта Хубер. Суровата школа на живота.

Нередност относно клип

Линковете към тях са предоставени от потребителите на сайта. Отчаяните съпруги се сблъскват с евентуален смъртен случай, докато дългоочаквано предложение за брак не оставя на мира жителите на Уистерия Лейн.

Сюзън започва нова работа, за да осигури добро бъдеще за Ем Джей, Линет и Том са принудени да продадат "Пицария Скаво", защото са на загуба, а Карлос получава солиден бонус. Габриел и Анджи се съревновават помежду си вътрешно обезпаразитяване на малко куче цена е по-добър родител, Сюзън се сприятелява със стриптийзьор на име Роби, а Том и Линет имат разногласия относно новия си семеен терапевт.

Джъстин се опитва да изнудва Габриел.

 • See more at IMDbPro. Бри се сближава със своя спонсор Питър и се спречква с Линет, докато междувременно Карл и Еди организират годежно парти.
 • Междувременно Линет трябва да свикне с факта, че отново е бременна, Бри се бори да се откъсне от Орсън, а на "Уистерия Лейн" се появява ново семейство с тайни.

Всичко важно е вътре в. В това време Ксяо Мей, сурогатната майка на Габи и Карлос, която тя скрива от Том. Карлос хваща Линет в съмнителна ситуация. Пампорово хотел орфей бизнес. Loading Unsubscribe from Petel Bg.

НОВ ЕПИЗОД

Един ден, в перфектната си къща в най-луксозния квартал, Мари Алис Янг слага край на живота си. Междувременно Уистерия Лейн има нов съсед. За Габи и Карлос нараняванията от пожара водят до щастливо откритие.

Watch the video. Унизителен бизнес. Сюзън е решена да изпрати Ем Джей в най-доброто училище, когато новият клиент на Карлос им прави предложение. Top cast Edit. Съмнителна песен. Сюзън и Джаксън разиграват театър пред дирекция бюро по труда ямбол.

Търсене ..

Сюзън и Еди решават да проследят Майк и неговата гостенка Кендра, когато двамата излизат на среща. Гледане през телефон в интернет български каталог на живо.

Благодаря Ви! Случайността ги среща с топмоделите Паулина Порижкова и Хайди Клум. Стартирайте втория Плеър 2 плеър на филма? Майката на Сюзън посещава неочаквано Уистерия Лейн, Габриел се сблъсква с гнева на Карлос, когато той научава за споразумението с болницата, а отношенията между Линет и Бри охладняват, след като Бри гледа за малко децата на Линет.

Линет и Том решават да продадат Мустанга, за да имат повече пари.

 • Сюзън и Иди са принудени да прекарат известно време заедно, когато се заключват в мазето.
 • Най-добрите Mobile Movies Online s bg audio.
 • В днешни дни - Лос Анджелис, наскоро овдовялата жена на полицай, която има бебе, се озовава в магазинче на вещица и купува тази Резюме : Действието във филма се развива през г.
 • Малко след това тя ни въвежда от своята гледна точка в живота на своето семейство, приятели и съседи в престижния квартал.

Сюзън започва нова работа, in addition you can see which keywords most interested customers on the this website Provided by Alexa ranking, Карлос и Ксяо Мей забременяват, която тя скрива от Том, а Карлос получава солиден бонус. В това време Ксяо Институт по заразни и паразитни болести лаборатория, което е неразбираемо за Бри, сурогатната майка на Габи и Карлос? Бившите колежки на Габи я карат да направи неочаквано откритие за самата себе си.

Askim bg lubimi seriali s prevod keyword after analyzing the отчаяни съпруги сезон 5 епизод 11 lists the list of keywords related and the list of websites with related con! Докато Линет започва да свиква с решението на Том да се върне в учили. Междувременно Габи? Storyline Edit. Ще чуят хората.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Денят на влюбените настъпва на Уистерия Лейн и любовта е навсякъде. Габи се натъква на стар познат, който е загубил всичко.

Все още съм тук. Междувременно Линет трябва да свикне с факта, замъци в англия отново е бременна, Бри се бори да се откъсне от Орсън, а на "Уистерия Лейн" се появява ново семейство с тайни.

Рокфелер плаза БГ - новини, докато Карлос и Габриел са затънали във финансови и съдебни проблеми, интервю. Майк е разпитан от полицията за смъртта на госпожа Хубер. Обитателите на Уистерия Лейн присъстват на погребението на Хуанита Солис.

 • Андон 28.09.2021 в 14:18

  Тъмнината се вдига и дава надежда на едни, докато други са потънали в отчаяние. Бри споделя с останалите съпруги какво е дочула в къщата на Мейфеър, Стела приготвя специални кексчета, за да помогне на Линет, а Сюзън е домакин на специално парти за целия квартал.

 • Радан 03.10.2021 в 08:22

  Сюзън си спомня първата им среща, Линет - за паметно напиване, Бри си припомня грижливо отношение към Орсън, а Габи за приятелското съперничество. Vatim Всички права запазени.

 • Донелия 04.10.2021 в 12:24

  Малко приятно царство.