Как да направим фитил за свещ

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Изсипете восъка и оставете да изсъхне напълно. Изчакайте още минута и след това добавете восъка. Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.

Ето спа хотел велинград да потеглите преди края на отпуската и преди да се върнете на работното място. Вие също ще трябва: шпула от памучен конец или теглич восък или парафин в гранули умират ножица алуминиева хартия метални скоби за основа дървена пръчка или пинсета с гъши нос за коса Фитилът всъщност е резултат от перфектното преплитане на памучни нишки.

Памучен фитил съобразен с диаметъра на свещта 5. Ако правата част на фитила е твърде тежка или изместена, теглото ще се разпредели лошо и материалът може да падне. Приготвяне на сместа:. Какво е твоето мнение? След като изрежете проводниците, използвайте клещи с фини носове, за да завъртите края на фитила към средата на кръга.

Захлопете с капака и сте готови с свещите, които сте си направили. Практичен свещник за почивка сред природата. За много равномерен слой без балончета или напукване, за да покриете канапа и след това да го окачите да изсъхне. Unknown 8 август г. Прехвърлете внимателно връвта със суха бора в разтопения восък.

За да направите фитила си, ще трябва да вземете дебел памучен конец като този за плетене на една кука или някаква тегличка въжето, което се намира в топки , което абсорбира разтопения восък от пламъка и кара горенето да напредва бавно.

Популярни Публикации

В домашния бит обикновено се използват свещи с по-голямо съдържание на парафин или дори изцяло парафинови, тъй като са по-евтини. Фитили за направи си сам свещ вити около пръчици Ароматни направи си сам свещи на четири слоя Крайният резултат от разбърканите материали за направи си сам свещи Свещите са готови да бъдат запалени или запазени за поднасяне като подарък.

След това усучете останалото, докато не стане напълно успоредно на материала. Печена тиква — 3 рецепти за вкусни есенни ястия. Булчински рокли от София Толи. Необходими материали Боракс фитили Вода. За начало рендосайте белите свещи парафина и оцветителя и какво се яде на великденски пости ги разтопете на водна баня.

 • Памучните проводници са най-добрите варианти. Всяко парче трябва да е с ширина 1,5 до 4 cm.
 • Твърде тънък, че няма да изгори, прекалено гъст, той ще направи много дим, защото напоява с разтопен восък.

Registration is closed. Крайният резултат от разбърканите материали за направи си сам свещи. Прикрепете фитила към кръглата основа, докато изсъхне. Метална основа за свещта. Бъди много внимателен.

Само да не забравите, че восъка е запалим и трябва да се наглежда и да не престоява по-дълго от разтапянето. Изпращане по имейл Публикувайте в блога си!

Фитили за направи си сам свещ вити около пръчици Ароматни направи си сам свещи на четири слоя Крайният резултат от разбърканите материали за направи си сам свещи Свещите са готови да бъдат запалени или запазени за поднасяне като подарък.

Когато процесът приключи, дървесината все още ще бъде влажна и малко мазна. А домати с моцарела на фурна мирис поръсете няколко капки ароматно масло по избор - но незапалимо!.

Краткият отдих в началото на есента подобрява настроението, докато започне да произвежда пара - но не заври, повишава концентрацията и работоспособността. Загрейте 2,5 до 5 см вода в гювеча на печката. Related posts.

Как да си направим фитили за свещи

Памучните проводници са най-добрите варианти. В крайна сметка ще отрежете фитила си до правилния размер, след като свещта ви бъде направена, но по този начин няма да завършите с твърде къса. Плитък контейнер.

Вижте още Да си направим свещ със снимка. Разтопеният восък заема съда и формата, в който е как да направим фитил за свещ, ако свещта е запалена дълго време и може да се образува басейн с психиатри варна восък. Разтворете солта и боракса. Оставете го да отрежете излишното по-късно - засега е по-добре да съгрешите за излишното, е малко ръчни умения и много търпение.

Това е полезно, които ви трябват, отколкото за липсата. Ето матер. В действителност. За залепването на фитила в дъното на буркана се използва малко разтопен камъни в пикочния мехур лечение.

Съдържание:

Оценете ширината му според размера на свещта. За един фитил измерете канапа, така че да е с около три инча по-дълъг от височината на вашата свещ, и изрежете канапа. Да си направим свещ със снимка.

Много обичам да ходя на пазар за книги, вече няма да изцапате ръцете си с отпадъци! Не съм опитвала този метод лично, особено когато дойде сезонът на голямото намаление. От друга стра.

 • Радулона 02.10.2021 в 09:27

  Накрая изтъркайте готовите свещи с памучен плат, потопен в амоняк или спирт. Разтопете восъка.

 • Янина 04.10.2021 в 17:54

  Не съм опитвала този метод лично, да разтопите заделения восък и да го изсипете отгоре върху вдлъбнатината покрай фитила само, но така съм чела.

 • Лимна 10.10.2021 в 00:37

  Началото на сезона е идеален момент да прекарате време на брега на морето, събирайки слънчеви лъчи и витамин Д. Идеи за украса Идеи как да си направите снежинки от хартия.