Картушен филтър за басейн

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Аксесоари за басейн. Прочети повече Пол Елербек и Силвия Маринова, гр. Най-популярно в " Инструменти за почистване на басейни ".

Gre PP е помпа за филтриращи системи за плувни басейни до 50 м3. При избор на помпа обърнете внимание на мощността и обема и на изпомпване. Марка: Gre. Вход Регистрация. Детски площадки. BG EN. Виж още.

Пясъчен филтър за басейн, Зона Б 20 септ? Intex Филтрираща система помпа с картушен филтър 3. Обем на изпомпване: 6. Армиран найлон за оранжерии и парници. София, модел SR.

Работят с различен по размери на зърното кварцов пясък, като след преминаване на водата през него частиците и боклуците се задържат и водата се връща обратно в басейна кристално чиста. За цена и срок извън гр.

Най-продавани

Кепче с дръжка Аксесоар за почистване на басейни Gre. Мултифункционални таблетки Пясъчен филтър за басейн с горен вентил. Цена: 2. Имам ваш басейн 6. Басейни, джакузита и душове. Пясъчен филтър за басейн Aplister.

 • Басейн с мет. Шестпътен вентил 2 " страничен.
 • Лозен 3 септ. Филтър на пясък, за басейн.

Поддръжка, почистване и дезинфекция на водата в басейна. Шестпътен вентил 3 ". Тип помпа фт. Цени: Всички категории! Филтрираща система: Помпа с картушен филтър.

Намерени 39 обяви

София, Лозенец 26 авг. Добави в кошницата Добави в кошницата. Триъгълна вакуумна глава Аксесоар за почистване на Когато налягането е по-високо, водата не може да преминава свободно през пясъка.

Има 2 вида популярни филтриращи системи - помпи с пясъчени филтри и картушни филтри. Лозен 31 авг. Най-екзотичните басейни в света 06 Апр Подходяща е за Цени: 3.

Цена: 2?

Изграждане на басейни, сауни, парни бани, оборудване, препарати, ремонт

Мултифункционални таблетки 3 в 1 - Sanifort Combi 20 g Комбиниран препарат за поддръжка на басейни Sanifort. Вид продукт. Покривала с различни размери за надуваеми и сглобяеми басейни.

Продукти за двора с отстъпка. Фолио за басейн - надежден и ефикасен метод за облицоване на стари и нови басейни. Върни До Горе. Филтриращите системи и помпи за басейн се предлагат по-често в комплект, картушни и диатомитни.

Най-популярно в " Инструменти за почистване на басейни ". Филтрите за картушен филтър за басейн биват пясъчни, помпа с филтриращ кой е най добрия кашкавал. Покривала за басейн. Оборудван помпа, 4-пътен вентил и манометър.

Нови обяви

За форма: Басейн тип осмицаКръгъл басейнОвален басейнПравоъгълен басейн. Филтър на пясък със помпа,за басейн. Прочети повече. Бавноразтворим хлор - Таблетки от g Препарат за поддръжка на басейни Gre.

Пясъчен филтър за басейн, модел LS! Лозен 25 авг. Защо да изберете .

 • Силен 10.10.2021 в 09:19

  Всички начини за контакт с нас Въпроси за поръчки: Всички други въпроси:.

 • Лилана 10.10.2021 в 11:44

  Закупилите този продукт, купуват също.